EN
Информации во врска со iKnow системот

Се наоѓате на формата за најава на системот со студентски сервиси iKnow. Употребете го своето корисничко име и лозинка за да се најавите. Системот iKnow во почетната фаза е достапен за студентите и вработените на универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје.

Најава на iKnow системот
Заборавена лозинка             
Развиено од Неоком, правата припаѓаат на УКИМ, сите права се заштитени. Политика за приватност.