Информации во врска со iKnow системот

Се наоѓате на формата за најава на системот со студентски сервиси iKnow. Употребете го своето корисничко име и лозинка за да се најавите. Системот iKnow во почетната фаза е достапен за студентите и вработените на универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје.

Најава на iKnow системот
Внесете емаил адреса на која ќе добиете линк за промена на лозинката
 
Развиено од Неоком, правата припаѓаат на УКИМ, сите права се заштитени. Политика за приватност.